Откриване на течове и ремонт

Имате ли по-високи сметки за вода? Имате ли петна по стената или тава, или на други места? Мислите си, че имате теч, но незнаете от къде? Нека професионалистите по откриването на течове в София да Ви помогнат. Течовете обикновено са следствие от пукната тръба или изпускаща канализация, което може да бъде следствие от стари тръби, невнимание от страна на собственика и също така от земетресения.

В случай, че имате теч от пукната тръба, обикновено се откриват веднага след като получите сметката си от ВиК дружеството. Дори една малка дупчица или пропускане на свръзка между тръбите може да изтекат около 10 кубика вода за един месец. За разлика от пукнатата тръба, течове следствие от проблем с канализационни тръби са доста по-трудни за откриване без необходимото оборудване и теча може да не се забележи с години.

Понякога течовете, които са следствие от канализационен проблем причината е в запушен канал, сифон или др. Тъй като водата е най-коварното нещо, винаги си преправя път и стига до най-ниската точка не се замисляме, че това може да доведе до теч на комшията на долния етаж.

Един също доста често срещан проблем и създава условията за теч е нарушени и захабени фуги в банята или кухнята. Една нарушена фуга може да причини толкова голямо неудобство, което понякога клиентите не могат да повярват, че проблема е толкова лесно разрешим и не се налага къртене.

Ако имате проблем и не можете да се справите сами се свържете с нас за бързото и качествено откриване и отстраняване на течове в София!

Термографски анализ: https://vik-uslugi.info/откриване-на-теч-термокамера/