Алуминиеви парапети – Инфомет®

В момента в България алуминиевите парапети са за предпочитане спрямо другите системи по ред причини, като основните са, че не корозират и не е необходимо да се правят заварки и др. подобни действия. От другите им основни предимства са:

  • Не корозират
  • Изработват се на място, пред клиента
  • Не се налага да се пребоядисват, което не може да се каже за металните.
  • Конструкцията е пъти по лека от неръждаемите.

Парапетите от алуминий са най-добрият избор за собственици на жилища, които искат да подобрят външния или вътрешен вид на дома си и при това да намалят разходите за поддръжка.

Нашият екип от експерти е направил много изследвания и сме стигнали до извода, че алуминиевите парапети са много по леки, по здрави в сравнение с парапетите от други материали като – дърво, стомана или черно желязо.

Като фирма, която сме тясно специализирани в изработката на алуминиеви парапети, ние винаги даваме гаранция на нашите клиенти за монтажа, обслужваме също така цялата страна без ограничение, като минималните ни количества извън София са 5 лм.

Монтажните ни групи са стиковани в продължение на няколко години и имат необходимите умения и опит да се справят със всякакви ситуации. По отношение на моделите, като цяло номенклатурата от Фитинги позволява изпълнението на няколко модела, които нашата организация предлага на атрактивни и достъпни цени за клиенти, които са решили да сменят старите си метални парапети с нови.

Ако искате да научите повече за нас посетете официалната ни уеб страница: https://infomet.eu