Наемете правилния електротехник в София

Fri, 16 Jan 2015 17:53:30 EET by admin, 1480 views

Много главоболия могат да бъдат спестени, ако при необходимост от електротехник в София се позаинтересуваме за реномето на фирмата и дали има негативни мнения и ако има такива дали ще ни се сторят реални или просто злонамерена дейност от нелоялна конкуренция. След седемгодишен опит в този бранш / бизнес ние имаме добри познания и знаем добре кои електротехници са лоялни и кои са злонамерени и целят единствено да излъжат клиентите си като им взимат в пъти по високи цени и на всичкото отгоре нямат необходимите умения в тази област.

Read more

Откриване и ремонт на скрити течове

Mon, 05 May 2014 18:31:14 EEST by admin, 1854 views

Ние ще ви покажем прости начини да се намерят и да се спрат честите течове на вода, преди те да причинят наводнение и други скъпи щети. Повечето от тях може да случат около щрангове, вани, душове, сифони, мивки и тоалетни.

Read more

Колко струва отпушване на запушен канал?

Sat, 29 Mar 2014 15:54:34 EET by admin, 799 views

Когато имате проблем с запушен канал или тоалетна и не можете да се справите сами, значи е крайно време да се обадите на водопроводчик. Не отлагайте и много добре разбираме, че сте притеснени колко ще Ви струва тази услуга и очаквате тя да отмине от само себе си. Но уви ще се обидите, че това не е така и колкото повече отлагате ще Ви струва повече пари.

Read more

ВиК услуги в Бургас

Mon, 21 Jul 2014 19:54:39 EEST by admin, 1236 views

Всички сгради без значение от техния вид и разположение разполагат със собствена ВиК мрежа и канали. Наличието на санитарни помещения и постоянно течащата чиста вода е задължително в 21 век. За голямо съжаление, все още голяма част от сградите са с ВиК инсталации от близкото минало. Това означава, че тръбите, които са използват всеки ден са корозирали и са с изтъняла повърхност, а на места могат да бъдат дори има големи течове натрувани с годините. В определен период от време се налага търсенето на ВиК услуги Бургас или което и да е населено място за извършване на ремонт или цялостна подмяна на инсталация.

Read more

Малки електрически ремонти, поддръжка на Ел инсталации

Tue, 06 May 2014 18:41:32 EEST by admin, 1569 views

При нашия опит, които сме натрупали през последните години сме научили много за електричеството и електро ремонтите. Повечето ремонти в дома са сравнително лесни в технически смисъл. Оголваме кабели, затягаме винтове, увиваме оголените кабели с изолирбланд и т.н. но преди всичко не забравяме безопасността. Не е необходимо да сме мозъчни хирурзи за да Ви помогнем при необходимост качествено изпълнение на електро ремонти в София от квалифициран електротехник.

Read more

Защо Ви трябва електротехник?

Mon, 28 Apr 2014 16:14:04 EEST by admin, 664 views

Повечето от нас са наясно с важността от наемането на квалифициран електротехник, за да им се изгради качествено нова електроинсталация, да се ремонтира съществуваща или просто изпълнението на качествени електро услуги, като е необходимо да се спазват определени технически изисквания. Няма значение колко е голям или малък проблема или обема от работа за това си е необходимо добър електротехник, нещо което е все по трудно да се намери в София. Има три много добри причини, поради които трябва да се свържете с елтехник.

Read more

ВиК проблеми и аварии в София

Thu, 16 Apr 2015 18:06:26 EEST by admin, 552 views

151 БГ ЕООД - ВиК услуги в СофияПоддръжката на едно жилище или обществена сграда изисква стриктно следене на важните зони в конкретния случаи ще разгледаме ВиК проблемите и проблеми Ел инсталацията. При възникване на ВиК авария или наличие на проблем е необходима навременна намеса на специалист - водопроводчик, който ако е добър специалист ще Ви спести на първо място доста време, нерви и пари от извършването на качествен водопроводен ремонт. Използвайки нашите водопроводни услуги в София Вие си гарантирате качествено изпълнение на разумни и достъпни цени.

Read more

Защо да наемете Водопроводчик

Sun, 27 Apr 2014 17:22:20 EEST by admin, 853 views

Дори и да разбирате и да се оправяте сами с ВиК системите и инсталациите, може да дойде време, когато ще имате нужда от професионален водопроводчик в София. В края на краищата, някои ремонти са просто твърде трудни да се оправите сами или дори и да искате нямате необходимото свободно време и се налага помощ от специалист. Ако не Ви се е налагало да търсите услугите на водопроводчик до момента можем да ви помогнем с някои насоки за правилния избор.

Read more

Кога трябва да повикам професионален водопроводчик?

Sat, 15 Feb 2014 19:44:18 EET by admin, 580 views

Докато някои хора могат си оправят проблемите с водопровода сами и не се налага помощ от професионален ВиК техник, то има случаи, когато наемането на квалифициран и професионален водопроводчик не може да бъде избегнато. Когато се използват услугите, на познати фирми в тази област Вие ще си спестите главоболията от наличните проблеми и те ще направят живота Ви по-лесен и спокоен. Също е важно да знаете предварително какво ще Ви струва текущия ВиК ремонт – понякога това доста трудно да се каже по-телефона и се налага да се направи посещение и оглед за да се остойностят щетите и чак тогава да се престъпи към работа.

Read more

Как студеното време може да повлияе на Вашите тръби?

Sat, 15 Feb 2014 16:11:50 EET by admin, 751 views

водопроводчик за вик услугиНиските температури имат рязък ефект върху Вашите тръби и може да направи много сериозни щети, ако Вие и Вашия домашен майстор – водопроводчик не сте подготвени. В тази статия ще Ви запозная как студеното време може да повлияе на Вашите тръби, Какво да направите, ако тръбите Ви вече са замръзнали и какво да направите за да не се случи това и към коя фирма за ВиК услуги в София да се обърнете при подобен проблем!

Read more