Защо да предпочетем ПВЦ дограма пред дървена?

Wed, 02 May 2018 18:41:09 EEST by admin, 664 views

Дървените прозорци придават естетически издържана визия на помещенията ви. Те имат нелоши топло и звукоизолационни свойства, но с времето започнаха да губят интереса от страна на клиентите, тъй като не предлагат дълготрайност и в същото време са трудни за поддръжка. Ето защо на хоризонта се появи PVC дограмата с много по-добри качества.

Read more

Откриване и ремонт на скрити течове

Mon, 05 May 2014 17:31:14 EEST by admin, 4494 views

Ние ще ви покажем прости начини да се намерят и да се спрат честите течове на вода, преди те да причинят наводнение и други скъпи щети. Повечето от тях може да случат около щрангове, вани, душове, сифони, мивки и тоалетни.

Read more

Колко струва отпушване на запушен канал?

Sat, 29 Mar 2014 14:54:34 EET by admin, 3440 views

Когато имате проблем с запушен канал или тоалетна и не можете да се справите сами, значи е крайно време да се обадите на водопроводчик. Не отлагайте и много добре разбираме, че сте притеснени колко ще Ви струва тази услуга и очаквате тя да отмине от само себе си. Но уви ще се обидите, че това не е така и колкото повече отлагате ще Ви струва повече пари.

Read more

По какво да познаем, че бойлерът се нуждае от ремонт?

Thu, 30 Jul 2015 10:49:25 EEST by admin, 2657 views

Бойлерът е един от домакинските електроуреди, които използваме най-редовно в ежедневието си. И като такъв той се нуждае не само от постоянна експлоатация, а и от правилна поддръжка също както всичко друго, което ни заобикаля у дома. Знаем, че е истински неприятно да се окажем с повреден бойлер и съответно без никаква топла вода вкъщи. Това е истински кошмар за домакинството, тъй като постоянно ползваме топла вода за всякакви дейности във всекидневието. Всъщност можем да предотвратим безвъзвратният ремонт на бойлера като следим за тези сигнали, които могат да ни подскажат, че уредът не е добре и се нуждае от ремонт.

Read more

Наемете правилния електротехник в София

Fri, 16 Jan 2015 16:53:30 EET by admin, 3943 views

Много главоболия могат да бъдат спестени, ако при необходимост от електротехник в София се позаинтересуваме за реномето на фирмата и дали има негативни мнения и ако има такива дали ще ни се сторят реални или просто злонамерена дейност от нелоялна конкуренция. След седемгодишен опит в този бранш / бизнес ние имаме добри познания и знаем добре кои електротехници са лоялни и кои са злонамерени и целят единствено да излъжат клиентите си като им взимат в пъти по високи цени и на всичкото отгоре нямат необходимите умения в тази област.

Read more

ВиК услуги в Бургас

Mon, 21 Jul 2014 18:54:39 EEST by admin, 3387 views

Всички сгради без значение от техния вид и разположение разполагат със собствена ВиК мрежа и канали. Наличието на санитарни помещения и постоянно течащата чиста вода е задължително в 21 век. За голямо съжаление, все още голяма част от сградите са с ВиК инсталации от близкото минало. Това означава, че тръбите, които са използват всеки ден са корозирали и са с изтъняла повърхност, а на места могат да бъдат дори има големи течове натрувани с годините. В определен период от време се налага търсенето на ВиК услуги Бургас или което и да е населено място за извършване на ремонт или цялостна подмяна на инсталация.

Read more

Малки електрически ремонти, поддръжка на Ел инсталации

Tue, 06 May 2014 17:41:32 EEST by admin, 3657 views

При нашия опит, които сме натрупали през последните години сме научили много за електричеството и електро ремонтите. Повечето ремонти в дома са сравнително лесни в технически смисъл. Оголваме кабели, затягаме винтове, увиваме оголените кабели с изолирбланд и т.н. но преди всичко не забравяме безопасността. Не е необходимо да сме мозъчни хирурзи за да Ви помогнем при необходимост качествено изпълнение на електро ремонти в София от квалифициран електротехник.

Read more

Защо Ви трябва електротехник?

Mon, 28 Apr 2014 15:14:04 EEST by admin, 2664 views

Повечето от нас са наясно с важността от наемането на квалифициран електротехник, за да им се изгради качествено нова електроинсталация, да се ремонтира съществуваща или просто изпълнението на качествени електро услуги, като е необходимо да се спазват определени технически изисквания. Няма значение колко е голям или малък проблема или обема от работа за това си е необходимо добър електротехник, нещо което е все по трудно да се намери в София. Има три много добри причини, поради които трябва да се свържете с елтехник.

Read more

ВиК проблеми и аварии в София

Thu, 16 Apr 2015 17:06:26 EEST by admin, 2985 views

151 БГ ЕООД - ВиК услуги в СофияПоддръжката на едно жилище или обществена сграда изисква стриктно следене на важните зони в конкретния случаи ще разгледаме ВиК проблемите и проблеми Ел инсталацията. При възникване на ВиК авария или наличие на проблем е необходима навременна намеса на специалист - водопроводчик, който ако е добър специалист ще Ви спести на първо място доста време, нерви и пари от извършването на качествен водопроводен ремонт. Използвайки нашите водопроводни услуги в София Вие си гарантирате качествено изпълнение на разумни и достъпни цени.

Read more

Защо да наемете Водопроводчик

Sun, 27 Apr 2014 16:22:20 EEST by admin, 2990 views

Дори и да разбирате и да се оправяте сами с ВиК системите и инсталациите, може да дойде време, когато ще имате нужда от професионален водопроводчик в София. В края на краищата, някои ремонти са просто твърде трудни да се оправите сами или дори и да искате нямате необходимото свободно време и се налага помощ от специалист. Ако не Ви се е налагало да търсите услугите на водопроводчик до момента можем да ви помогнем с някои насоки за правилния избор.

Read more

Кога трябва да повикам професионален водопроводчик?

Sat, 15 Feb 2014 18:44:18 EET by admin, 2665 views

Докато някои хора могат си оправят проблемите с водопровода сами и не се налага помощ от професионален ВиК техник, то има случаи, когато наемането на квалифициран и професионален водопроводчик не може да бъде избегнато. Когато се използват услугите, на познати фирми в тази област Вие ще си спестите главоболията от наличните проблеми и те ще направят живота Ви по-лесен и спокоен. Също е важно да знаете предварително какво ще Ви струва текущия ВиК ремонт – понякога това доста трудно да се каже по-телефона и се налага да се направи посещение и оглед за да се остойностят щетите и чак тогава да се престъпи към работа.

Read more

Как студеното време може да повлияе на Вашите тръби?

Sat, 15 Feb 2014 15:11:50 EET by admin, 3745 views

водопроводчик за вик услугиНиските температури имат рязък ефект върху Вашите тръби и може да направи много сериозни щети, ако Вие и Вашия домашен майстор – водопроводчик не сте подготвени. В тази статия ще Ви запозная как студеното време може да повлияе на Вашите тръби, Какво да направите, ако тръбите Ви вече са замръзнали и какво да направите за да не се случи това и към коя фирма за ВиК услуги в София да се обърнете при подобен проблем!

Read more