Защо да предпочетем ПВЦ дограма пред дървена?

Wed, 02 May 2018 18:41:09 EEST by admin, 664 views

Дървените прозорци придават естетически издържана визия на помещенията ви. Те имат нелоши топло и звукоизолационни свойства, но с времето започнаха да губят интереса от страна на клиентите, тъй като не предлагат дълготрайност и в същото време са трудни за поддръжка. Ето защо на хоризонта се появи PVC дограмата с много по-добри качества.

Read more

По какво да познаем, че бойлерът се нуждае от ремонт?

Thu, 30 Jul 2015 10:49:25 EEST by admin, 2657 views

Бойлерът е един от домакинските електроуреди, които използваме най-редовно в ежедневието си. И като такъв той се нуждае не само от постоянна експлоатация, а и от правилна поддръжка също както всичко друго, което ни заобикаля у дома. Знаем, че е истински неприятно да се окажем с повреден бойлер и съответно без никаква топла вода вкъщи. Това е истински кошмар за домакинството, тъй като постоянно ползваме топла вода за всякакви дейности във всекидневието. Всъщност можем да предотвратим безвъзвратният ремонт на бойлера като следим за тези сигнали, които могат да ни подскажат, че уредът не е добре и се нуждае от ремонт.

Read more

Наемете правилния електротехник в София

Fri, 16 Jan 2015 16:53:30 EET by admin, 3944 views

Много главоболия могат да бъдат спестени, ако при необходимост от електротехник в София се позаинтересуваме за реномето на фирмата и дали има негативни мнения и ако има такива дали ще ни се сторят реални или просто злонамерена дейност от нелоялна конкуренция. След седемгодишен опит в този бранш / бизнес ние имаме добри познания и знаем добре кои електротехници са лоялни и кои са злонамерени и целят единствено да излъжат клиентите си като им взимат в пъти по високи цени и на всичкото отгоре нямат необходимите умения в тази област.

Read more

ВиК услуги в Бургас

Mon, 21 Jul 2014 18:54:39 EEST by admin, 3387 views

Всички сгради без значение от техния вид и разположение разполагат със собствена ВиК мрежа и канали. Наличието на санитарни помещения и постоянно течащата чиста вода е задължително в 21 век. За голямо съжаление, все още голяма част от сградите са с ВиК инсталации от близкото минало. Това означава, че тръбите, които са използват всеки ден са корозирали и са с изтъняла повърхност, а на места могат да бъдат дори има големи течове натрувани с годините. В определен период от време се налага търсенето на ВиК услуги Бургас или което и да е населено място за извършване на ремонт или цялостна подмяна на инсталация.

Read more

Малки електрически ремонти, поддръжка на Ел инсталации

Tue, 06 May 2014 17:41:32 EEST by admin, 3657 views

При нашия опит, които сме натрупали през последните години сме научили много за електричеството и електро ремонтите. Повечето ремонти в дома са сравнително лесни в технически смисъл. Оголваме кабели, затягаме винтове, увиваме оголените кабели с изолирбланд и т.н. но преди всичко не забравяме безопасността. Не е необходимо да сме мозъчни хирурзи за да Ви помогнем при необходимост качествено изпълнение на електро ремонти в София от квалифициран електротехник.

Read more

Защо Ви трябва електротехник?

Mon, 28 Apr 2014 15:14:04 EEST by admin, 2664 views

Повечето от нас са наясно с важността от наемането на квалифициран електротехник, за да им се изгради качествено нова електроинсталация, да се ремонтира съществуваща или просто изпълнението на качествени електро услуги, като е необходимо да се спазват определени технически изисквания. Няма значение колко е голям или малък проблема или обема от работа за това си е необходимо добър електротехник, нещо което е все по трудно да се намери в София. Има три много добри причини, поради които трябва да се свържете с елтехник.

Read more

Алуминиеви парапети - Инфомет®

Thu, 10 Apr 2014 09:40:25 EEST by admin, 3291 views

В момента в България алуминиевите парапети са за предпочитане спрямо другите системи по ред причини, като основните са, че не корозират и не е необходимо да се правят заварки и др. подобни действия. От другите им основни предимства са:

  • Не корозират
  • Изработват се на място, пред клиента
  • Не се налага да се пребоядисват, което не може да се каже за металните.
  • Конструкцията е пъти по лека от неръждаемите.

Парапетите от алуминий са най-добрият избор за собственици на жилища, които искат да подобрят външния или вътрешен вид на дома си и при това да намалят разходите за поддръжка.

Нашият екип от експерти е направил много изследвания и сме стигнали до извода, че алуминиевите парапети са много по леки, по здрави в сравнение с парапетите от други материали като - дърво, стомана или черно желязо.

Като фирма, която сме тясно специализирани в изработката на алуминиеви парапети, ние винаги даваме гаранция на нашите клиенти за монтажа, обслужваме също така цялата страна без ограничение, като минималните ни количества извън София са 5 лм.

Монтажните ни групи са стиковани в продължение на няколко години и имат необходимите умения и опит да се справят със всякакви ситуации. По отношение на моделите, като цяло номенклатурата от Фитинги позволява изпълнението на няколко модела, които нашата организация предлага на атрактивни и достъпни цени за клиенти, които са решили да сменят старите си метални парапети с нови.

Ако искате да научите повече за нас посетете официалната ни уеб страница: https://infomet.eu